Alla inlägg den 12 juni 2023

Av Måna - 12 juni 2023 18:34

En dag till kunde jag hålla kvar familjen. Idag mindre tjat och gnäll. Jag ska väl egentligen inte säga för mycket? det är nästan bara L som står för allt missnöje. J är mest nöjd som jag uppfattar det.

Idag har det varit strålande väder och varmt. Alla 3 hundarna har fått bada. Det är lågt vatten och man kan gå långt ut med bara vatten upp en liten bit på smal bena.
L gick iväg med Lexi till viken. Det är en gigantisk vik med bara sand och lågt vatten. Där kan hon släppa Lexi lös och låta henne springa runt i vattnet.

S var en sväng till Kalmar och handlade och sen blev det en vända minigolf. Måste säga att det är nog en av Sveriges tråkigaste banor att spela på. Men har man lovat så har man, och J var nöjd trots att han förlorade.

Vagnen och tältet är städat nu,så bara att äta frukost och sen kan vi åka hem imorgon.
Kan inte påstå att jag har någon vidare lust med det. Jag hade som på förslag att domnande lämna mig här nere och hämta mig senare.
Jag har ju cykel,så kan ju cykla till Färjestaden och handla-jag sitter inte alls i sjön utan bil.
Men den övriga familjen gick inte riktigt med på det? hahaha!
Men så har jag ju den där tandläkartiden? och den är bäst att passa.
Och jag saknar faktiskt katterna. Det är jobbigast med att åka hit ned-lämna katterna. Dom är ju vana att jag iaf är hemma jämt. Nu tar S mamma hand om dom. Ger dom mat och ser till att dom har vatten och INTE släpat in djur som råttor i huset? men det är ju inte alls samma sak.

Tror värmen tagit mycket energi idag. 3 hundar är utslagna och 2 barn alldeles tysta. S läser i förtältet och jag satte mig nu en stund efter städningen innan hundarna ska få mat. Om ja la mig på sängen nu skulle jag garanterat somna.

Wilda

Lexi

Presentation


Jag... en extrem introvert människa i en extrovert värld...







Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Fotoalbum

Här blandar jag allt vind för våg,av bilder på allt möjligt!

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards